Jet Jansen – advocaat

jansen@hd-advocaten.nl
0575 – 511771 (kantoor)
06 – 41203755 (mobiel of whats’app)

In maart 2023 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en heb ik mijn meestertitel behaald. Ik heb de master Nederlands recht, specialisatie strafrecht gevolgd. Mijn masterscriptie heb ik geschreven over procesafspraken in het strafrecht.

Ter verdieping van de geleerde theoretische kennis heb ik gedurende mijn studie het juridische werkveld ontdekt. Tijdens mijn bachelor heb ik gewerkt bij een rechtswinkel die vrouwen voorziet van gratis juridisch advies en ben ik werkzaam geweest als repetitor. Tijdens mijn master heb ik gewerkt bij de rechtbank Midden-Nederland, afdeling strafrecht en het Ressortsparket in Arnhem. Vanuit deze stages is mijn interesse voor de (straf)advocatuur gewekt. Daarom ben ik dan ook sinds juni 2022 werkzaam bij Hogeman Dooijeweerd Advocaten te Zutphen.

Eerst als juridisch medewerker waarbij ik alle advocaten heb ondersteund bij het oplossen van (complexe) juridische vraagstukken. In het strafrecht, maar ook in het civiele recht. Ik ondersteun de curatoren van ons kantoor in faillissementen waarin zij worden aangesteld.

Ik ben perfectionistisch en zorg voor een gedegen onderzoek naar de vraagstukken waarbij ik word ingezet.

Vanaf 1 augustus 2023 ben ik bij Hogeman Dooijeweerd Advocaten als advocaat werkzaam. Daarbij ligt de focus met name op het strafrecht.

Tijdens mijn rechtenstudie is het altijd mijn streven geweest om mensen te helpen. Dat brengt ik nu elke dag in de praktijk.

 

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.