Jet Jansen

Juridisch medewerker

 

In maart 2023 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en heb ik mijn meestertitel behaald. Ik heb de master Nederlands recht, specialisatie strafrecht gevolgd. Mijn masterscriptie heb ik geschreven over procesafspraken in het strafrecht.

Ter verdieping van de geleerde theoretische kennis heb ik gedurende mijn studie het juridische werkveld ontdekt. Tijdens mijn bachelor heb ik gewerkt bij een rechtswinkel die vrouwen voorziet van gratis juridisch advies en ben ik werkzaam geweest als repetitor. Tijdens mijn master heb ik gewerkt bij de rechtbank Midden-Nederland, afdeling strafrecht en het Ressortsparket in Arnhem. Vanuit deze stages is mijn interesse voor de (straf)advocatuur gewekt. Daarom ben ik dan ook sinds juni 2022 werkzaam bij Hogeman Dooijeweerd Advocaten te Zutphen.

Als juridisch medewerker bij Hogeman Dooijeweerd Advocaten ondersteun ik alle advocaten bij het oplossen van (complexe) juridische vraagstukken. Dit doe ik niet alleen in het strafrecht, maar ook in het civiele recht. Ik ben perfectionistisch en zorg voor een gedegen onderzoek naar de vraagstukken waarbij ik word ingezet.

Tijdens mijn rechtenstudie is het altijd mijn streven geweest om mensen te helpen. Dat kan ik nu ook in de praktijk brengen.

Ondersteuning

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.