Bart  Hendriks  – juridisch  medewerker

Mijn naam is Bart Hendriks. Ik ben 27 jaar en bevind mij momenteel in het tweede semester van de premaster Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit.

In 2018, tijdens de derdejaars stage van de opleiding HBO-Rechten, heb ik voor het eerst kennisgemaakt met het kantoor. Na een prettige stage, afgerond met een positieve beoordeling, ben ik naast mijn studie parttime in dienst getreden bij Hogeman Dooijeweerd Advocaten en aan de slag gegaan als juridisch medewerker.

Op 30 juni 2020 ben ik afgestudeerd als HBO-jurist. Voor mijn afstuderen heb ik onderzoek gedaan naar de effecten van de Wet vereenvoudiging beslagvrije voet (geldend sinds 1 januari 2021) op een gerechtsdeurwaarderskantoor. Dat onderzoek heeft geresulteerd in mooie inzichten en een protocol waarmee de opdrachtgever haar bedrijfsprocessen op de nieuwe wet- en regelgeving heeft kunnen aanpassen.

Zoals gezegd ben ik nu bezig met het verkrijgen van een academische titel. In aanvulling daarop biedt het werk bij Hogeman Dooijeweerd Advocaten mij welkome praktijkervaring en verdieping. Ik bied ondersteuning aan de advocaten op uiteenlopende rechtsgebieden.

Ondersteuning

 

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.